Аз
И ето, аз идвам буйна, красива.
С разпилени коси и с огън в очите.
Кръвта ми е река пенлива,
а роза разцъфнала са ми устните.
Жадувана, мислена, аз идвам при тебе.
В съня ти рисувана, в дните мечтана.
За тебе съм всичко - земя, вода, небе.
Обичана, любена, от теб съм желана.
© Тонка Стефанова Todos los derechos reservados