Бяхме дванайсет апостола.
Камбаната би за вечерня.
Седнахме с Господа, после
един от нас го предаде -
най-верният.
АЗ БЯХ този
Иуда Искариотски
и след тебе останаха, Господи,
тридесет сребърни шепи
история.
© Вероника Митева Todos los derechos reservados