3 ago 2011, 10:11

Аз чакам 

  Poesía » De amor
613 0 1

91    АЗ ЧАКАМ

Аз те чакам и не зная
ти дали при мен ще спреш…
Искам да те разгадая!...
Чакам знак да ми дадеш!

Влюбен съм, но аз не зная
твойте чувства дали спят?!
Няма как да си призная...
И към теб да найда път!

Радвам ти се отдалече.
Нямам смелост да те спра.
Мислех мъж че станах вече?!
Мъж ли съм, ще разбера!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??