сонет
Аз чакам закъснялата любов,
поникнала след дъжд метеоритен.
Светът като по чудо става нов
и по-добри са нощите и дните.
Аз чакам закъснялата любов,
която може да лекува рани.
Тя идва като късен благослов,
но до последно с мене ще остане.
Аз чакам закъснялата любов,
с наболи свежи стръкчета надежда,
когато двама в тъмното проглеждат.
Тя е написан с вяра послеслов,
че пак в живота всичко се подрежда.
Аз чакам закъснялата любов!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados