20 sept 2008, 8:19

Аз чувствам! 

  Poesía » De amor
552 0 2
 

Чувствам устните ти по мен,

чувствам мислите ти в сатен,

чувствам кожата ти в нощта,

чувствам, че докосвам лудостта...

 

 

Чувствам, че те искам само сега,

чувствам, че обичам любовта,

чувствам, че не искам нищо друго, освен

всяко утро да се будиш само до мен...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??