12 abr 2011, 18:44

Аз и ти 

  Poesía
1192 0 1

 

            Аз и ти

 

Изтривам истината от написаното...

Нека само чувството на близост да остане.

И върху почвата на близка ненаситност

 

Вървиме двама,

Хванати,

Вървиме двама.

 

             + + +

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е...достатъчно Кратко, но пълно и нежно!
Propuestas
: ??:??