Аз исках да ти кажа:
Не мога като теб да съм!
Кратка, точна, ясна.
Не се сърди, различна съм:
Подробна, хаотична и неясна.
И в хаоса мой първичен
виждам красотата на света.
И мога стих да сътворя!
Не се сърди, различна съм.
Аз исках да ти кажа.
© Линна-Виделина Todos los derechos reservados