Вратата на моето сърце
е винаги отворена за теб…
А как да я заключа? Не, не мога…
Ключа за нея го дарих на теб.
За грешките, които мислиш, че си направил –
не са грешки – съдба е…
А съдбата моя аз ще следвам
и следвам я от първия миг, в който те видях…
Намирах те, разкривах те
и пак те търся сред хиляди лица – така те опознах…
Обичам те!
Дали ще съумея да те чакам…?
Да. Сега и винаги, до последния си дъх в таз реалност
А иначе във вечността…
Аз искам да бъда с теб…
14-06-2019г.
© МД Todos los derechos reservados