23 nov 2008, 2:19

Аз искам да зная, аз искам да чувствам 

  Poesía
614 0 0

Полунощ.

            Някъде между два христински празника -

                                                  денят на християнското семейство

                                                                                                и моят имен ден.

Седя,

               сама пред монитора,

                                                   надянала слушалки.

Слушам си моята музика,

                                          от руски бардове, през Моцарт,

                                                                                         Паганини и

                                                                                                                латино.

И чувам

                  "Аз искам да зная...".

                                                                  От латиното е,

но  и аз искам да зная...

                                  искам да чувствам...

 

 

22.11.2008

някъде над Сандански

© Катя Пачова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??