Приятелство - как мразя тази дума,
когато я изричаш точно ти!
Такова, знаеш, няма помежду ни!
Със тебе сме познати... И, прости -
не искам и отказвам да те слушам -
с лъжите ти отдавна изгорях!
(И мога отдалеч да ги подуша,
откакто, слава Богу, изтрезнях...)
Приятелство не значи лицемерие!
(Въвличаш ме в поредната си драма...)
Приятелството се гради върху доверие.
(Аз капчица доверие ти нямам!)
© Мариела Челебиева Todos los derechos reservados