16 jul 2013, 20:05  

Аз мисля - епиграма 

  Poesía » Otra
316 0 0

Аз мисля, ще ме разберете,

щом казвам, че вървиме пеш...

Г.за си  гол да одереш ти,

не можеш "Злото" ни да спреш !

Навсякъде гъмжат  измами...

Тук всеки псува твойта мама!

И с  долнопробен популизъм

светът в очите ти навлиза!

Какво стана със  моя кът?!

О, тук за българите няма път!

Но "лошите" ще хилядят!...

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??