12 nov 2008, 22:55

Аз не бях това 

  Poesía
675 0 8

Аз не бях това

 

Ти никога не ме жела изцяло
и не видя в очите ми звезди,
за теб останах грешна, опустяла...
това сърце сърцето ти не озари.
Не беше бяла мойта нежност,
не бях девойката красива и добра,
и сякаш между нас постави вечност,
за да отмерва безконечна празнина.
Да, никога не бях наивна
и да обичам нямах страх,
бях огнената самодива,
не ангелът от звезден прах.
Ти искаше момичето от бисер -
по-чиста, мила от сълза,
от мен далече беше твойта мисъл,
понеже аз не бях това...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??