24 jun 2008, 0:24

Аз няма да ти взема самотата 

  Poesía » De amor
863 0 13

Аз няма да ти взема самотата 
и спомените, дето ги таиш,
минутите за нея удвоени
и моите, които все пестиш.

Не искам камък да тежа във тебе,
не искам черна мъка да вися.
Аз самотата няма да ти взема -
за нея ти отдавна се венча.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??