Аз помня още
устните, по мен догарящи,
танцуват върху тялото ми жадно.
Аз помня още
косите твои,
галех ги, докато заспиваше
в прегръдките ми.
Аз помня още
огъня, който запали
някога във мен,
ще помня и онази вечер,
когато ме направи част от теб...!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados