Аз сбърках!
Колко ли ще струва този път?
И отново ли ще плащам със сърцето?
Пак сбърках!
Някой знае ли каква е цената?
Не зная как ще я платя?
Аз сбърках!
Ще има ли някой,
който да иска да бъде само за мен?
И само със мен?
Пак сбърках!
Кога ще изтръгнете всичко от мен?
Кога ще ми вземете последното късче сърце?
Все бърках!
В живота си се лутах...
и изгубих
последната надежда за любов.
С последните отчаяни сълзи се борих,
но изгубих.
Аз сбърках!
Не зная как да се спася!
Аз сбърках...
© Сандра Неста Todos los derechos reservados