Аз съм просто една снежинка
в горещите ти ръце…
Аз съм една кристална сълза
в празните ти, пусти очи…
Аз съм нощната фея
и с мен потъваш в обятията на нощта !
Аз съм самодивата от съня,
онази,
която откри и в усмивката на деня!
Аз съм илюзията,
която те кара да бъдеш щастлив!
Аз съм красива измама, но какво от това?
Нима истинската любов не е блян?
Една мечта?
© Весела Апостолова Todos los derechos reservados
Стихотворението ме замисли, обаче...
Поздрави и успехи желая!