10 dic 2011, 22:13

Аз съм... 

  Poesía » De amor
792 0 4

Аз съм това, което ти не си.
Аз съм това, което си и ти.
Аз съм всичко и аз съм нищо.
Аз съм любов и омраза,
началото и края.
За теб миг съм, зная.
Губиш ме и ме намираш,
в очите ми се взираш,
там мечтите си откриваш.
Целуваш ме и аз изчезвам,
прегръщаш ме, топлината ти усещам.
Обичам те, обичаш ме.
Аз съм свобода и съм затвор.
Аз съм весела мелодия и
аз съм тъжен тон.
Жадуваш ме, жадувам те.
Аз съм мистерия и блян,
ти си моят рай неизживян.
Търсиш ме, търся те.
Сложно е, същевременно е просто.
Имаш друга, имам друг.
Аз съм ти и ти си аз.
Душата ми изпълнена с любов.
Ръката ти докосва ръката ми.
Усмихваш се, усмихвам се.
Аз съм радост и тъга.
Аз съм светлината и нощта.
Блясъкът в очите ти,
усмивката на лицето ти,
цветето в ръцете ти.
Аз съм сигурност и страх.
Аз съм надежда и безверие.
Побърквам те, нервирам те,
радвам те, обърквам те.
Днес съм тук, а утре там.
Заминавам и се връщам.
Една сълза пророних днес,
капка обич за теб.
Душите ни са слети,
макар очите да не виждат толкоз надалеч!

© Деница Гогова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??