Аз съм онази... Същата, която
заграбва от съня ти с пълни шепи.
Която мислите ти в плен държи
и чийто образ с лунен блясък свети.
Безсънието ти съм. Изтерзано.
Съдбовна тръпка и любов кармична.
Онази дето със очи изпиваш.
Аз съм ти битка - трудна и епична.
Аз съм онази... Пагубна стихия,
пулсиращ лъч в мъгливата ти есен.
От плът и кръв мираж съм ти. Магия.
И недопятата ти мъжка песен...
© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados