16 jun 2016, 18:17

Аз съм 

  Poesía
425 1 0

Аз съм нощна муза,

аз съм сдавен стон,

аз съм нервна криза

и оксиморон. 

 

Аз съм бяло було

и съм древен танц

и димящо дуло,

сплетено и с гланц.

 

Аз съм клета майка

и съм дъщеря,

аз съм волна чайка -

в полет аз горя.

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??