Аз съм човекът, който всички отхвърлят!
Аз съм човекът, на който всички се смеят!
Аз съм човекът, на който всички се подиграват!
Аз съм човекът - винаги тъжен, но и нежен!
Аз съм тази, която сочат с пръст,
но винаги безмълвно носи своя кръст.
И аз съм тази, която я боли,
но никога не крещи!
На "скъпия" ми клас...
© Вили Todos los derechos reservados
Бъдете винаги силни и никога на прекланяйте глава пред злото и насилието!