Оплака ми се поетеса Мими,
че трудно й е да намира нови рими,
че примерно, да кажем, за любов,
римувала я винаги със... Оф...
Или пък, да речем, любим,
единствено се сещала за... Вазелин...
Била изпаднала във поетична криза...
Па я съблекох старата си риза,
събух и панталона си износен
(от втора употреба купен, вносен)
хвърлих и боксерки, чорапи, шапка,
дръпнах и поетичната тетрадка,
придърпах я до мене, тя се укрОти,
сама изхлузи свойте кюлоти,
и почнах... да я вдъхновявам...
и "музата" отвсякъде подавам...
И ето - чуден резултат!
За седмица написа книга, брат !...
Това съм аз - на дамите съм Муз -
предлагам вдъхновение... за всеки вкус...
05.03.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж 😋😂😋