Здравей, баце.
Аз съм съвременно маце.
Гледам, с тебе живей са,
та реших да ти пиша у фейса.
Много ма кефи твойто Ферари
и т'ва, че решаваш проблеми с шамари...
У готени клубове се си намотан -
Вижда се, че си яко пачкосан...
Та виш, ету и снимки ф натура -
Разкрепостена, мегасекси и щура!
Луда съм по секви яки дрънкалки
и обичам да смуча близалки...
Нема к'во да го крия, там дет мина и вЪрта
чупа леглата, и мифките кърта...
Но за тува и с висок съм страндарт,
а ти си точно за мойо талант!
Влюбих са ф фарувите на твойта кола,
както и в синджира златен, дет ти а на врата...
А оназ снимка с многото пачки
направо ут обич, сърцето ми смачка...
Та к'во ша речеш, нали съм пирфектна!
И съм гутова на сичку, саму с тебе да легна...
Нема за нищо да ти са дърпам,
а плюсът ми а, че не плюя... а гълтам...
Само пумни, че съм съвременно маце!
Не ми стигат гол (сещаш се) и сърце, баце...
Аку си умен, викни ма по фейса,
ида веднага... щи кажа и рейса...
04.03.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря 😊😊😊😊😊