Obra no adecuada para menores de 18 años
Любовните ти сокове ме подлудяват,
когато стичат се по моето лице.
Да те обладавам те ме вдъхновяват -
Езикът ми е галещо перце,
което със зърната ти играе,
което по бедрата ти се плъзга,
което ти, където искаш, там е,
и нищо, нищо твое не пропуска...
Нали разбираш, че щом те обичам,
то всичко свързано със теб ми носи щастие!
Каквото искаш ти и аз го искам,
и имането ни така прекрасно е,
че нямам думите, за да го опиша!...
Не ми достигат поетичните слова
и затова, по-лесно е да те оближа,
отколкото да обрисувам любовта
с най-силните ми четки вдъхновение,
с най-нежните ми думи, обяснения...
Любима моя, прояви търпение,
и забрави последните съмнения -
Аз твой съм, само твой, единствен твой,
и само тебе искам, знай, да любя!
Бих те рисувал с думи цял безброй,
но предпочитам... в теб да се изгубя...
13.02. 2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados