В гълъб бял ще се превърна,
ще идвам тихо в твоя ден,
ще ме познаеш ли?
Под бялата премяна,
ще познаеш ли в очите му ти мен?
Вгледай се в очите му красиви
и ще ти продума с моя глас,
"- обичам те, момиче хубаво,
до тебе вечно ще съм аз."
В червена роза аз ще се превърна,
нежна в подарен букет,
ще ме познаеш ли тогава?
Във този ален тоалет.
Аз най-червената съм,
най-хубавата,най-ухайна,
вземи я,
нежно върху своето легло я постави
и ще ти продума тя тогава,
"- обичам те, ще бъда с тебе вечно, запомни."
Във всяка твоя вещ ще се превръщам,
да бъда всеки ден във твоите ръце,
във всяка твоя мисъл ще се връщам,
да бъда вечно в твоето сърце.
© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados
да бъда всеки ден във твоите ръце,
във всяка твоя мисъл ще се връщам,
да бъда вечно в твоето сърце.
Всеотдайността на един истински влюбен човек ПОздрав!