29 jul 2008, 14:27

Аз те чакам! 

  Poesía » De amor
923 0 15
 

Аз те чакам

 

Аз все те чакам,

моя голяма, луда любов.

Търся те в очите

и да те открия съм готов.

 

Жена чаровна и добра -

теб към мен те носи.

Ще я посрещна в самота

и ще тръгнем с нея боси.

 

С твоите крила ще полетиме двама.

Ще я наричам своя мила.

И сърцето си ще дам в замяна

за всичко, което в себе си е скрила.

 

Аз за тебе съм готов, Любов,

научих се да давам,

щом чуя нежен зов,

любовта, която притежавам.

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??