10 feb 2008, 14:15

Аз те чакам толкова сама 

  Poesía » De amor
1155 0 1
Не чакай следващия ден,
защото се чувствам прекалено сама.
Ела при мен, прегърни ме.
Не оставяй сълзите да падат сами.
Не чакай следващия ден,
защото се чувствам прекалено сама...

Не разбираш ли?
Нужен си ми да живея,
за да дишам аромата на любовта,
който ме държи будна.
... Не ме оставяй да заспя
и в своя сън смъртта да ме гали,
розите увехнали да растат
и денят в нощ да се превръща.

Не забравяй, че ме има!
Аз те чакам тук,
в празна бяла стая,
с отворена врата,
толкова сама...

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е!Нямам думи просто!От мен една гоооляма 6тица!
Propuestas
: ??:??