Аз те докоснах,
но не усетих плътта.
Сякаш за миг съзрях вечността.
Съблякох тялото на плажа,
в морето влезе голата душа.
Водата я прегърна като своя дъщеря.
Взех от духа ти с невидима ръка,
а пръстите си отпечатах в твоята сърцевина.
Сега имам част от теб и ти от мен!
След време може би двата лъча ще се слеят
в една по-ярка светлина.
© Калина Todos los derechos reservados