3 abr 2011, 21:33

Аз те обичам 

  Poesía » De amor
917 0 0

Усещам те,

без да те виждам.

Достигам те...

С чувство…

И мисъл.                    

Дори и без думи

аз чувам гласа ти.

Нашепва ми…

Аз те обичам.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??