Обичам те такава - дива и различна,
несъвършена, ангелска, добра.
Обичам те такава - мила и себична,
непоносима, прелестна и зла.
Не искай любовта ми, захвърли я,
в краката си без милост я стъпчи,
душата ми вземи, изпепели я!
Сърцето пак за тебе ще тупти.
Убий ме ако искаш, погреби ме,
вземи ми всичко - въздух и вода,
изтрий от мислите си мойто име!
И все едно - аз няма да умра.
Ще се родя в очите ти - сълзица,
ще потека във вените с кръвта,
ще бъда вечно аз - Зорница,
ще те обичам даже след смъртта!
© Зорница Петровска Todos los derechos reservados