А над небето лъч светлина,
Надвисва в мрака.
Над високи планини и равнини,
Алената светлина блести.
Стихва злото и се
Примирява, и любовта в
Ада надделява.
Стихва и омразата сега,
Отстъпва ред на добрина.
Високо в небесата
Ангел бди, и ни пази
от всичките злини.
© Ina Spasova Todos los derechos reservados