Умора спейки ме преследва,
докато бъдещето гледам,
недоумение занапред какво ще следва
отдалечава ме от това, което пожелавам.
Желанието да бъда пряма
съзнанието ми постоянно занимава,
но тежестта на времето ми повлиява
възпира ме, а дуелът продължава.
Изходът е неясен,
мога ли светлината да заслужа,
или тъжна лебедова песен
ще останат думите с празнината...
© Нели Георгиева Todos los derechos reservados
Пък за изхода, "... Привидното често е измамно!" - не си спомням в коя книга го срещнах. Бъди здрава!!!