Обичам ви в широк аспект -
на прошка и в пика на отмъщение.
Не ми достига много за светица,
бия и отбой от омерзение.
Така е, генът ни е по рождение.
Каквото е, такова. Идва ден,
когато всеки с нещо се сбогува.
Единствено ме стяга жал
за верността, по пътя ни загубена.
Тя днес е рядкост и не се търгува.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados