22 nov 2008, 9:14

* * * 

  Poesía » De amor
652 0 9
Накажи ме.
Накажи ме с любов,
щом решил си.
Май омръзнах ти вече?!
Накажи ме.
Накажи ме с целувка за лека.
Но целувката ще горчи ли?!
С вкус на горчив шоколад?
Ако все пак решиш,
накажи ме,
тогава тръгни.
А когато,
ако ли пък не искаш,
накажи, накажи ме с любов,
не с разлъка!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??