16 oct 2012, 13:57

* * * 

  Poesía » Otra
413 0 1

Каква парадност,

каква показност,

каква ирония...

каква суета,

нима си мислиш,

че със нещо си

различен,

нима си мислиш,

че нещо прави

те специален,

не, драги-

може да те направи

мисълта ми специален,

но не заслужаваш...

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??