17 mar 2013, 11:05

* * * 

  Poesía
403 0 0

.... и пак вървим -

към себе си

и един към друг,

и пак не можем да си простим,

че дълго се обричахме

и дълго страдахме,

и дълго отстоявахме

това, което не знаем 

дали искаме да отстоим

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??