76
Със его Бог човекът е дарил.
Така от Себе си е Той разграничил
най-прекрасното свое творение,
когато в него с обич се превъплътил.
16. 12. 2017 г.
Русе
77
На гнило мирише тая държава.
Без тлъсти рушвети нищо не става.
Законът важи, но само когато,
нахраниш с банкноти всяка управа.
7. 01. 2018 г.
Русе
78
Човече, пътят е пред теб! Върви!
Не се обръщай! Устремно върви!
Няма да поправиш свойте грешки.
Вземи от тях поука само и върви!
7. 01. 2018 г.
Русе
© Румен Ченков Todos los derechos reservados