Студ и самота - две познати думи,
огън и вода - две природни сили,
обич и желание - две несподелени чувства!
Търсих те безкрайно дълго -
срещнах те случайно...
В мигове на тиха самота осъзнах любовта
и стоя сега пак сама и пак във самота,
осъзнавам това - как пропуснах любовта...
Тишина и самота - в мен остана само това...
Знам, че не мен обичаш,
знам коя е, макар че ти отричаш,
знам, че за нея си готов и ще я чакаш,
знам, но още ме боли...
а аз както и преди
стоя сама и във самота,
в болка и примирение търся своето спасение
и пак е същото и по-различно е -
губя се между цветни мечти и сива реалност!
Стоя, мълча, пиша - тишината е мое вдъхновение,
вълнението и тъгата замених с безкрайно примирение,
а сега нищо не остана освен...
Студ и самота - две познати думи,
огън и вода - две природни сили,
обич и желание - две несподелени чувства!
© az Todos los derechos reservados