Всеки поглед е малко ограбващ,
всяка ласка е малко лъжлива.
Всяка дума се шумно прозява,
всяко слънце мечтае за зима.
Като спомен и лист отшумяващ,
като истина - крепост мъглива
е Мигът,
безвъзмездно изгарящ...
ала ти
недей го разкрива.
© Ян С Todos los derechos reservados