6 sept 2012, 22:11

* * * 

  Poesía
321 0 0

Ако ме обичаш, подай ръка, тръгни,

ако можеш да обичаш, подай ръка, бъди,

ако знаеш, само ако знаеш, че нужно 

е малко, че трябва твърде малко,

за да направиш всъщност много...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??