8 ene 2015, 23:06

Баба 

  Poesía
542 0 2

Баба да си и да имаш внук.
Бабите обичат да обичат.
И на всичко смислено напук,
те единствено във внуците се вричат.

 

Бабата е смисъл на живот,
който ражда само свобода.
Баба е човек, но и робот.
Тя от нищо прави чудеса.

 

Баба е спасителен момент.
Баба е усмивка след сълзите.
Баба - Менделеев елемент,
има ли реакция в очите.

 

Бабата е нескончаем взрив
който ражда само фойерверки.
Баба е молитва и е вик.
Снимките ми тя нарича селфи.

 

Баба е иконата в деня.
Баба е молитвата за утре.
Искам мойта хубава страна
да е баба в бъдните минути.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??