Милата ми баба Дана,
Интернет персона стана.
Верни фенове спечели
в рамките на две недели,
но носа си не навири
и признание не дири.
И макар че заслужава,
не се блазни тя от слава.
Тя от малкото си село
продължава свойто дело,
зорко да следи и пази
някой ,,лука да не сгази,,
Дана много не говори,
с ,,кривиците,, тя се бори –
както може, както знае,
че нередности не трае.
Всякаква ,,развала,, мрази.
Като луда крава гази,
пияндета и мискини,
и небрежни домакини.
На ,,разпасани,, кметици
и лъжливи политици,
корумпирани ченгета,
Дана обяви вендета.
От високо, от тавана,
всичко вижда баба Дана
Тъй, че тука си остава,
мисията продължава.
© Генка Богданова Todos los derechos reservados