Честита Баба Марта!
Дано да е усмихната и по-щастлива.
Дори от розов храст... по закачлива.
Дано да не натрупа сняг.
Ще ни натъжи отново пак.
На Бабата - как може да се вярва.
Тя Мартениците усуква и побягва!?
© Мария Николова Todos los derechos reservados
Поздрави за пролетното настроение, с което ни зареди!