Бас. Цигарен дим.
Целувам те - никотин.
Отпивам си - гренадин.
Стига.
Ако аз съм дъщеря,
а ти си син,
имаме ли бъдеще?
- С Вазелин.
Къде остана любовта?
Емоция съм,
а ти си секс.
Такива като теб
се вземат на екс. (С латекс!)
Илюзията да е жива!
В нашите... долнища.
© Моника Todos los derechos reservados