28 feb 2008, 10:12

# # # 

  Poesía » De amor
647 0 6

     Ти си моята мечта!

     Ти си моят дявол

     с ангелска усмивка.

     Моят ангел...

     С дяволска душа!

© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??