18 ago 2010, 19:02

* * * 

  Poesía
592 0 0

МУТРЕСА

 

 

 

С мини фуста алена,

красива и галена, с пълната пазва,

правилата не спазва, с дебелата пачка

всичко помачка.

 

Упорита и тъпа, с походка игрива,

с тяло и секс към върха на славата

път си пробива.

 

На луксозно жилище и скъп джип е стопанка,

не само защото е хубава нимфоманка,

а защото знае с кого и за колко  да нанка.

 

Звезда в телевизията и в жълтата преса,

 но не е актриса, певица, не е поетеса -

тя е една преуспяла мутреса.

© Валери Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??