Багеристът бате Бойко
с багера работи зорко.
Трупа пръст, канали прави
и даже пътища здрави.
Виждам как всеки ден отива
с работен екип, не почива,
че магистралния строеж
иска работа, не копнеж.
Като порасна и аз голям
ще стана багерист, вече знам!
Като моят бате Бойко
с багер да работя зорко!
😉
© Людмила Данова Todos los derechos reservados