България - райско място на Балканите.
Малка е, но красотата не се събира в дланите.
Държава пълна с ненагледна красота,
способна да събира радост в български сърца!
Щастие носят планините ни зелени.
Що ли и днес не биват оценени?
Страна с история, славна и вечна,
а на днешният българин - все по-далечна.
И пак сърцата не спира да пленява,
златно слънце всеки ден я озарява.
За туй, че през толкоз тежки дни премина,
вярата в България е непоклатима!
© Кристън Маринова Todos los derechos reservados