Банална история -
едно момиче и момчета две,
а те огън и вода, лед и жарава,
на кой сърцето свое да даде,
кой с разбити мечти да остави?
Банална история -
година-две и за единия сянка е тя,
вадеща въглени, които да пали,
за да съживи любовта,
за която всичко бе дала.
Банална история -
момчето-мечта и случайна среща в кафе,
нежен, внимателен и хубав, и мил,
закрила носещ със свойте ръце
и поискал момичето за своя любима.
Банална история - тя по средата,
объркана, срината от свойте мечти.
Банална история, мили приятели,
но дано не разбирате колко боли!
© Петето Todos los derechos reservados