Далеч остана ти, мой бащин дом,
но аз те чувствам в своя бързащ ден;
- във бащината сила в мен стаена
и в погледа си мамин устремен.
И ако някога по пътя се подхлъзна;
- аз зная силата ще ме крепи,
а любовта на мама ще ме топли,
през всички мои мразовити дни.
Далеч остана ти, мой бащин дом,
но аз под твоята стреха се крия
и страх ме е безценната ти власт,
ръка завистна в мен да не изтрие.
© Тонка Янакиева Todos los derechos reservados
Поздравявам те за тази изживяна и истинска творба!
Желая ти хубава вечер и лека нощ!