на бате Серги
светлината уповава
и спасява
на бате Ламбо
светлината вдъхновява
и съгрява
на бате Стефан
светлината причестява
и изправя
.........................................
на Данаилов
светлината е нетленна
и вселенна
© Стоян Минев Todos los derechos reservados
Поклон.